Schilderen voor voedselpakketten

Zeer onder de indruk van Gambia, en mede dankzij de Stichting Handen ineen voor Gambia,  al heel veel van het land mogen zien. Kennis mogen maken met de big smiling people weet ik dat de  plaatselijke bevolking het daar nu heel  moeilijk heeft. De regentijd maar ook het coronavirus  zorgen ervoor  dat mensen zonder werk zitten, kinderen gaan niet naar school en er is nu geen toerisme. Geen inkomen betekent vaak nauwelijks eten.

Daarom nu mijn initiatief om te gaan schilderen voor voedselpakketten in Gambia

Op zondag 6 september vanaf 10:00 uur schilderen met als thema  Afrika

Deze dagworkshop kost € 35,- incl koffie/thee en een lunch.    

Hiervan  is €30,- bestemd voor een voedselpakket bestaande uit tray eieren, fles olie , een kip en een zak rijst van 50 kilo .Met deze zak rijst heeft een Gambiaans gezin 1 maand eten.

Henk en Herbert , en bestuursleden van de stichting zullen deze dag aanwezig zijn.

Vanaf 14:00 uur staat koffie/thee / drankje klaar voor de donateurs en belangstellenden. Er zal  ’s middags  een loterij gehouden worden met diverse leuke prijzen en uiteraard is ook deze opbrengst voor              voedselpakketten in Gambia .

Wij verwelkomen u graag op Ringoven 56 te Tolkamer en hopen natuurlijk op mooi weer maar mocht dat niet zo zijn dan wijken wij uit naar een locatie binnen. Kijk dan  ’s morgens even op de website van Stichting Handen ineen voor Gambia voor de locatie.

Voor meer info en/of aanmelding  voor de schilderworkshop kunt u bellen of mailen naar:

Mirjam Lindhorst

Tel.06 255 744 85 Email: mwg.lindhorst@gmail.com