Reisverslag Johnny & Wilma Januari 2015

Reisverslag Johnny en Wilma Januari 2015

Na aankomst in Gambia hebben we ons eerst geïnstalleerd in hotel Seaview Garden in Kololi.
Daarna met Alassan gesproken en afspraken gemaakt voor de invulling van deze 14 dagen.
Er staan wat vergaderingen op het programma, in samenspraak met Shanna prikken we daar een datum voor.
Ik geef een algemeen verslag en laat de data achterwege.

We bezoeken de markt in Serrekunda samen met Shanna en Sulayman.
Inkopen worden er gedaan om onze sponsoren en mensen die de Gambiadag bezoeken, weer van mooie spulletjes te kunnen voorzien.

Tijdens een bezoek aan Latriya bespreken we de aanschaf van de nieuwe ziekenauto en inspecteren we de Medische Post, die er prachtig uitziet.
Iedereen heeft zijn best gedaan om er een prachtig resultaat van te maken. Het is echt fantastisch, het geeft een mooie en verzorgde indruk.
De ventilatoren zorgen voor een lekker briesje en daar zijn het verplegend personeel en de patiënten erg blij mee.
De gele gordijnen geven het geheel een zonnig karakter. Daar word je dus blij van.

We bezoeken ook de garage waar de ziekenauto staat om die eens aan een inspectie te onderwerpen en beplakken de andere auto’s met de nieuwe stickers van de Stichting.

Dan gaan we aan het “werk”om de bruiloft van Shanna en Sulayman voor te bereiden. Er worden roosjes gemaakt, en groen gezocht om dat om een touw te wikkelen zodat we hun huis kunnen versieren. Ballonnen maken het geheel af. De dag voor de bruiloft gaan we met een hele groep er naar toe, bevestigen alles om de voordeur, drinken wat  en verrassen hen door ze mee uit eten te nemen.
Erg gezellig allemaal. Op naar de grote dag…… Wat een feest is dat geworden,De huwelijksceremonie, via de rode loper, het buffet, de foto’s in de tuin van het Senegambia hotel en aan het strand, en zo leuk om op het ene moment de Gambiaanse groep bezig te zien met dans en het volgende moment met ons allen in de polonaise te lopen. Multi Culti. Een feest om te blijven herinneren.

Natuurlijk hebben we ook onze stranddagen gehad, een bruin kleurtje kweken hoort er ook bij.

Na nog wat vergaderingen met bestuur en leerkrachten halen we de bestelde verkoop spullen op en nemen dan alweer afscheid.
Een laatste rustdag en weer in het vliegtuig naar het natte Nederland.

Het was weer een mooie vakantie.
Tot de volgende keer.