Nieuwsbrief Mei 2015

Aan onze sponsors en andere belangstellenden.

Dames en heren,

In onze laatste nieuwsbrief schreven wij u dat wij naarstig op zoek waren naar een andere, 2e hands ambulance, omdat de  oude ernstig aan vervanging toe was.

Gelukkig hebben we een andere auto gevonden die nu helemaal opgeknapt is,, dan als ambulance gekeurd wordt door een officiële instantie en  als zodanig dienst zal gaan doen.

We gaannu weer op zoek naar een vervangende auto voor onze dokter Buba.

De kleuterschool was ook aan renovatie toe. Dat is gebeurd en tevens zijn de toegangsdeuren en ramen verplaatst naar de achterkant, zodat er geen zicht meer is op de medische post, waardoor er meer rust ontstaat bij de medische post.

Ook deze medische post is, mede door grote inzet van ons bestuurslid Shanna Sowe, geheel gerenoveerd. ( nieuwe plafonds en overal ventilatoren, nieuwe gordijnen en beddengoed in dezelfde kleuren en alles opgeschilderd). Kortom, het gaat goed. De scholen draaien bijna zelfstandig, alhoewel onze hulp af en toe nog nodig is voor lesmateriaal, uniformpjes, meubilair e.d..

Onze web-site is weer geheel vernieuwd. Regelmatig vind u daar nieuwtjes en foto’s.


Dames en heren,

Graag willen wij u allen weer uitnodigen voor onze GAMBIA-DAG die we dit jaar organiseren op Zondag 31 mei a.s.. We beginnen de dag weer met een kerkdienst in de parochiekerk aan de Markt in Lobith. Aanvang 11.00 uur. De dienst wordt opgeluisterd door het welbekende koor “Sign of Friendship”onder de bezielende leiding van John Stinissen. Het koor geniet grote bekendheid in het hele land, mede door optreden op de TV.

Garantie voor een zeer luisterrijke dienst !

Na de dienst wordt u uitgenodigd voor een kopje koffie met wat lekkers in het SALT gebouw aan de Dorpsdijk in Lobith, op loopafstand  van de kerk gelegen. Onze burgemeester, dhr. Slinkman, heeft toegezegd om de middag te openen.

Wij zullen u weer met film en foto’s informeren over de ontwikkelingen in Gambia en er zullen tevens nog drie koren voor U optreden:

Ut ni-je geluud uit Braamt, Gospelkoor “Desire”uit Arnhem en “Ritmisch Koor Babberich”.

Er zullen ook nog wat spulletjes uit Gambia verkocht worden en er is lekkere Gambiaanse soep.

Rond 15.00 uur willen we de dag afsluiten.

Dames en heren, het wordt weer een heel gezellige dag . U bent allen van harte uitgenodigd en breng vooral familie en vrienden mee.

 

HET BESTUUR