Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Het bestuur behoudt zich het recht voor oneigenlijke berichten te verwijderen.

Tevens worden berichten gecontroleerd op echtheid en daarna gepubliceerd.
6 berichten.
Peer Westbroek Peer Westbroek heeft geschreven op 28 november 2018 om 20:34
Hallo, ben pas geleden voor de derde keer in Gambia geweest en heb dat mensen ontmoet uit Limburg. Heb met deze mensen een afspraak gemaakt om vooral onderkleding in te zamelen voor de mensen en vooral kinderen uit Gambia. Heb af gesproken hun te bellen als ik deze had verzameld zo’n vier a vijf vuilniszakken. Meer konden hun niet kwijt. Heb het gekregen telefoonnummer gebeld was afgesloten mijn vraag aan U is dan ook of jullie een adres in d buurt van Eindhoven hebben waar ik deze kleding (inmiddels 5 zakken en 5 dozen ) naar toe kan brengen om zo ook een steentje bij te dragen.
Leo Serné Leo Serné heeft geschreven op 12 februari 2017 om 18:33
Leo en Eef Serné. Woensdag 8/2/2017. Trackingday in Latriya en dus het leukste moment om tijdens onze vakantie in het dorp te zijn. Een kleurrijk geheel. Na een vrolijk weerzien met Alasson, Mussa en de kinderen (we komen hier sinds 2005) hebben we eerst bijgepraat voordat we de ziekenpost en de school weer bekeken. In de loop van de jaren zagen we de groei en positieve ontwikkelingen. Nu heeft het meer een goede basis waar de bevolking terecht kan voor scholing en gezondheidszorg. En dat alles door de enorme inzet van de grondleggers Henk en Herbert. Het was ook heel leuk om Ibrahima weer te zien. Na een goede opleiding is hij nu de timmerman van het dorp. We hebben zijn werkplaats bekeken en foto's gezien van zijn werkstukken. Het gaat goed met hem! De nieuwe weg langs het dorp vordert gestaag en veel nieuwe huizen en andere gebouwen verrijzen daar langs. Hopelijk is de nieuwe president een aanwinst voor het land, want dat hebben de vriendelijke Gambianen wel nodig. Volgend jaar gaan we weer kijken.
Gert en Pia Gravendeel Gert en Pia Gravendeel heeft geschreven op 21 november 2016 om 15:49
We zijn vorige week met Herbert en Henk in contact gekomen. De volgende dag mochten wij gelijk mee naar hun project. Wat een geweldig project hebben jullie neergezet in Latriya. We zijn trots op jullie en jullie mogen zeker trots zijn op jezelf!!
Lian billekens Lian billekens heeft geschreven op 21 november 2016 om 13:40
Weer een mooie dag beleefd in latrya en weer zoveel mooie dingen bereikt door de stichting echt top
Van strien Van strien heeft geschreven op 1 juni 2016 om 09:45
Wat zijn jullie een prachtige organisatie en wat wordt er veel goed en mooi werk gedaan,!!Herbert en Henk wat een prachtig levenswerk hebben jullie verricht! Geweldige organisatie, we zijn Trots op jullie! Groetjes van jan en plonie van strien
Stichting Handen ineen voor Gambia Stichting Handen ineen voor Gambia heeft geschreven op 8 maart 2016 om 15:16
Welkom op ons gastenboek.